Terug

Volg Vandaag Inside

'Johan praatte zijn mond voorbij over soapserie John de Bever'

'Johan praatte zijn mond voorbij over soapserie John de Bever'

Unspecified

17 okt 2021, 00:05

John de Bever krijgt een eigen soapserie. Dat bevestigde zijn man Kees zaterdag aan Shownieuws. Johan lijkt daarmee zijn mond voorbij gesproken te hebben, afgelopen vrijdag in de uitzending van Veronica Inside.

De heren bespraken De Dansmarathon, waar De Bever meermaals optrad voor het goede doel. Johan haakte daarop in door te melden dat de zanger ook de loting van het WK zaalvoetbal gaat doen. 'Er staan nog meer dingen op het programma van John, volgens mij. Hij is hot op dit moment!', zei Wilfred vervolgens.

'Mogen we al wat zeggen over de soap?', floepte Johan er per ongeluk uit, niet wetende dat er nog niets definitief was. 'Dat heb je bij deze gezegd!', gierde Wilfred om de onthulling. 'Ze wilden eerst een soap maken met John en die man die keukens keurt', verwees Johan naar Rob Geus, waarmee de zanger samen op een eiland zat voor het tv-programma Expeditie Robinson. 'Maar nu gaat hij de soap maken met zijn vriend Kees', aldus Johan, die achteraf gezien zijn mond voorbij sprak.

Shownieuws ageerde vervolgens snel door de vriend van John te bellen. Die kon de geruchten bevestigen. 'Er zijn wel wat gesprekken, maar er is nog niks definitiefs. Er is een partij heel enthousiast. En dat zijn wij ook... Dus afwachten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd