Terug

Volg Vandaag Inside

Johan over sterspelers: 'Ze moeten gewoon werken voor hun geld, het zijn twee luiaards'

Johan over sterspelers: 'Ze moeten gewoon werken voor hun geld, het zijn twee luiaards'

Unspecified

15 mrt 2022, 19:20

Lionel Messi en Neymar liggen onder vuur bij de aanhang van Paris Saint-Germain. De sterspelers werden afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen Girondins de Bordeaux constant uitgefloten. Johan Derksen en René van der Gijp hebben wel begrip voor de woedende fans van PSG.

'Die Neymar en Messi hebben alleen verdedigend werk verricht onder Guardiola', zei René maandag in Vandaag Inside. 'En Neymar heeft op een gegeven besloten dat hij alleen nog maar wat doet met de bal en voor de rest niet meer meedoet. Die kleine (Messi, red.) loopt al vijf jaar te wandelen, maar als je er 60 inschiet vindt niemand het erg.'

'Jawel. De mensen zitten zo elkaar in René, dat Neymar en Messi gewoon moeten werken voor hun geld', reageerde Johan op de woorden van René. 'Het zijn twee luiaards. Ik vond de laatste jaren al bij Barcelona met Messi, dat ze met balverlies met ze tienen speelden. Een jongen als Wijnaldum, wat een goede prof is, zit dan op de bank, omdat zo’n grote ster anderhalf uur mag wandelen', aldus de besnorde analist over de twee sterspelers van PSG.

Deel dit artikel

Link gekopieerd