Terug

Volg Vandaag Inside

Johan onthult: 'Maurice Steijn wordt nieuwe trainer ADO Den Haag'

Johan onthult: 'Maurice Steijn wordt nieuwe trainer ADO Den Haag'

Unspecified

6 dec 2019, 21:41

Maurice Steijn wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van ADO Den Haag, liet Johan Derksen zojuist weten tijdens de uitzending van Veronica Inside. De Haagse oefenmeester begint hoogstwaarschijnlijk begin januari als hoofdtrainer bij ADO. Tot die tijd neemt Dirk Heesen de honneurs waar als interim-trainer. Steijn volgt Alfons Groenendijk op als hoofdtrainer, die afgelopen maandag zijn vertrek aankondigde bij ADO Den Haag.

Aanstaande zondag vliegt algemeen directeur Mohammed Hamdi naar Abu Dhabi om de overstap van Steijn rond te maken. Dan zullen de verdere details duidelijk worden. Steijn verruilde VVV-Venlo afgelopen zomer voor Al Wahda uit de Verenigde Arabische Emiraten, maar werd daar al na drie duels ontslagen.

Bij ADO Den Haag volgt Steijn de opgestapte Alfons Groenendijk op als hoofdtrainer, die na een reeks slechte resultaten niet meer het gevoel had de situatie om te kunnen buigen: ‘Voor de toekomst van ADO Den Haag is het daarom goed als er iets gebeurt. Een frisse wind, met een ander gezicht voor de groep, kan wel iets doen met het team. Daarom denk ik dat dit de juiste keuze is, hoe moeilijk het ook is.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd