Terug

Volg Vandaag Inside

Johan onder de indruk van Nederlandse trainer: 'Een van de grootste talenten op trainersgebied'

Johan onder de indruk van Nederlandse trainer: 'Een van de grootste talenten op trainersgebied'

Unspecified

29 juli 2022, 22:58

Johan Derksen ziet dat er enkele nieuwe trainers aan het bewind zijn, die Nederland nog ver kunnen brengen. Dat vertelt hij in Koffie met Johan, een online rubriek van Vandaag Inside.

Johan noemt daarbij de namen van Mark van Bommel, Ruud van Nistelrooy, Alfred Schreuder en Arne Slot. Eerstgenoemde is volgens Johan onheus behandeld door PSV: "Een jonge trainer, die moet je begeleiden. En van een jonge trainer weet je: die maakt rookie-fouten. Het zou heel gek zijn als een jonge trainer geen fouten maakt. Die hebben ze na een paar nederlagen gewoon afgebrand. Ik hoop dat hij slaagt in Antwerpen."

"En van Van Nistelrooy heb ik hoge verwachtingen," gaat Johan verder. "Dat vind ik een jongen die kan uitgroeien tot een toptrainer. Ajax heeft een jongen, dat is in mijn ogen een van de grootste talenten op trainersgebied. En Slot doet het natuurlijk geweldig. Die deed het bij AZ al heel goed en die doet het nu weer heel goed. Dus voor Feyenoord is het geweldig dat die jongen blijft."

Het is heel verstandig dat hij verlengd heeft, ook van die jongen," aldus Johan. "Die moet nog niet de sprong maken. En eigenlijk ook een tegenslag krijgen, zodat je kan zien hoe hij dat verwerkt. Want hij heeft nog weinig tegenslagen gekend. Maar ook bij de spelers ligt hij goed, hij is geen schreeuwlelijk en beschaafd in de interviews. En dat heb je ook met Van Nistelrooy, Van Bommel en Schreuder. Ik denk dat er een hele mooie groep nieuwe trainers aan het bewind is, die Nederland heel ver kunnen brengen."

Kijk hieronder de hele aflevering van Koffie met Johan!

Koffie met: Wat vindt Johan Derksen van de boerenprotesten?
32:40
Koffie met: Wat vindt Johan Derksen van de boerenprotesten?

Deel dit artikel

Link gekopieerd