Terug

Volg Vandaag Inside

Johan haalt uit naar Eredivisie-keeper: 'De slechtste doelman van Europa'

Johan haalt uit naar Eredivisie-keeper: 'De slechtste doelman van Europa'

Unspecified

19 okt 2021, 16:21

Johan heeft in Veronica Inside teruggeblikt op het spectaculaire duel tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo van afgelopen zaterdag. Go Ahead won de wedstrijd met 4-2, maar eindigde wel met negen man door rode kaarten voor Botos en Lidberg. Warner Hahn ging daarnaast twee keer opzichtig in de fout en dat leidde maandagavond tot felle kritiek van Johan.

'Ik was zaterdagavond in Deventer, in de schouwburg, en ik zag al die mensen schreeuwend langskomen. Ik denk: die hebben gewonnen,' begon Johan. 'Ik ging thuis kijken en het was werkelijk een wonder: Go Ahead speelde met negen man en ze hadden de slechtste doelman van Europa in het doel staan, die álles fout deed, en ze winnen gewoon!'

'Het was voor mij niet eens een verrassing,' ging de besnorde analist verder. 'Want die Warner Hahn heeft overal waar hij gekeept heeft slecht gepresteerd, en hij krijgt steeds weer een nieuwe club. Alleen bij Feyenoord heeft hij het goed gedaan, maar daar hebben ze hem nooit opgesteld,' concludeerde Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd