Terug

Volg Vandaag Inside

Joey Veerman en familie bedreigd na vertrek Van Nistelrooij: 'Het is echt serieus belachelijk'

Joey Veerman en familie bedreigd na vertrek Van Nistelrooij: 'Het is echt serieus belachelijk'

Unspecified

28 mei 2023, 17:47

Joey Veerman en zijn familie hebben bedreigingen binnen gekregen na het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij bij PSV. Dat vertelt de middenvelder voor de camera van de NOS.

"Het was gewoon een kutweek," begint Veerman. "Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven en ik heb me wel lichtelijk verbaasd, moet ik zeggen, over al die dingen die geschreven worden." De naam van Veerman werd genoemd in combinatie met het vertrek van Van Nistelrooij: "Ik vind dat serieus ongelooflijk, als je zonder enige weet zomaar namen gaat noemen. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie."

"Het is werkelijk waar echt niet te geloven," vervolgt hij. "Het lek zou zogenaamd bij mijn zaakwaarnemer vandaan komen. Hij krijgt ook allemaal doodsbedreigingen. Het is echt serieus belachelijk. Wat sommige gasten proberen aan te richten, is echt niet te filmen, serieus niet. Ik ben echt wel heel pissig over afgelopen week."

Veerman had na het vertrek van Van Nistelrooij contact met de trainer: "Ik heb hem twee dagen geleden al een appje gestuurd. Ik heb hem gewoon heel veel succes gewenst. En ook gezegd dat alles wat er in de media is verschenen over mij, gewoon niet waar is."

Over de bedreigingen vertelt Veerman: "Ik word hopelijk vader over vijftien weken. En er worden allemaal reacties onder posts van mijn vriendin gezet, onder een foto van een echo, en die zijn niet mals. Ik heb zelf mijn reacties uitgezet, want ik wist al: ik krijg allemaal berichten en ik heb hier helemaal geen zin in. Ik wil me gewoon focussen op AZ. En dan krijg je allemaal gekke berichten, het is echt niet te geloven. De voetbalwereld is echt een schijtwereld, ik zweer het," besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd