Terug

Volg Vandaag Inside

Job Knoester over Marcel & Gijs: 'Ik wilde er niet te veel over zeggen, maar...'

Job Knoester over Marcel & Gijs: 'Ik wilde er niet te veel over zeggen, maar...'

Unspecified

22 juni 2023, 20:02

Job Knoester, vaste tafelgast bij Vandaag Inside, heeft op Twitter zijn mening gegeven over de talkshow Marcel & Gijs van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: "Ik wilde er niet te veel over zeggen maar doe het nu toch."

Job reageert op de aankondiging dat Theo Hiddema en Anna Gimbrère donderdagavond te gast zijn bij Marcel & Gijs. Hij schrijft: "Ik had niet zo veel verwachtingen van de talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, maar ik kijk toch echt met stijgend plezier. Vaak een glimlach en soms zelfs hardop."

"En nu komt confrere Theo Hiddema. Daar mag je veel van vinden. Het zorgt in ieder geval vast voor vermaak. Wat mij betreft een kijktip dus. Johan (Derksen, red.) had toch gelijk. Nee. Dit is geen openlijke sollicitatie voor mensen dat weer denken," besluit Job.

Raymond Mens is het met hem eens: "Same here! Merk steeds vaker dat ik met een brede glimlach zit te kijken. Leuke gasten en fijne dynamiek. Het gaat weliswaar een stuk trager dan Vandaag Inside, maar dat is prima op een zwoele zomeravond."

Deel dit artikel

Link gekopieerd