Terug

Volg Vandaag Inside

Job Knoester op zijn plek bij Vandaag Inside: ‘Ik voel me er thuis’

Job Knoester op zijn plek bij Vandaag Inside: ‘Ik voel me er thuis’

Unspecified

3 mrt 2023, 12:15

Job Knoester zit helemaal op zijn plek bij Vandaag Inside. Dat zegt de strafrechtadvocaat in een uitgebreid interview in de Playboy: “De voetbalkantinehumor van de mannen ligt me, ik voel me er thuis.”

Begin 2022 maakte Job voor het eerst zijn opwachting bij Vandaag Inside. “Ze hadden een deskundige nodig om de problematiek rondom The Voice te duiden”, blikt hij terug. “Voordat ik aan de bar ging zitten, zei de redacteur van dienst: ‘Je mag ook over alles wel een beetje meepraten hoor.’ Dat deed ik, ook over voetbal, want ik heb een achtergrond in de voetbalwereld.”

Na twee uitzendingen aan de bar te hebben gezeten, werd Job gevraagd om aan tafel plaats te nemen. “Na twee keer aan de bar werd er gezegd: ‘Jij kunt overal over kletsen, kom maar aan tafel zitten. In het verleden heb ik ook veel talkshows gedaan, omdat ik het belangrijk vind om over mijn vak te vertellen. Er bestaan veel misverstanden over TBS, die wil ik uit de wereld helpen.”

Dat was ook zijn bedoeling met Vandaag Inside, vertelt Job. “Maar naarmate ik vaker aanschoof merkte ik dat ik het ook gewoon ontzettend leuk vind. De voetbalkantinehumor van de mannen ligt me, ik voel me er thuis. Vorige week zei een cliënt die al lang in TBS zit tegen mij: ‘Ik weet wel waarom je bij Vandaag Inside zit, je bent elke dag met ons bezig, zware dingen, dat heb je nodig als tegenwicht.’ Dat was mooi gezegd, vond ik. Veel mensen vinden het ontzettend spannend om bij Vandaag Inside te zitten, maar voor mij is het ontspanning.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd