Terug

Volg Vandaag Inside

Jetro Willems verhuurde huis waar vuurwapens zijn gevonden

Jetro Willems verhuurde huis waar vuurwapens zijn gevonden

Unspecified

4 apr 2023, 15:29

Jetro Willems heeft naar eigen zeggen niets te maken met de inval in zijn huis in Barendrecht waarbij twee mensen zijn aangehouden. In de woning van Willems werden twee vuurwapens gevonden. De linksback van FC Groningen heeft het huis sinds een paar weken verhuurd, zo laat hij via een woordvoerder van Groningen weten.

"Het is heel vervelend dat mijn naam wordt gelinkt aan criminele activiteiten", aldus Willems. "Dat is het laatste wat je wil, zeker als je daar geen enkele betrokkenheid bij hebt."

Het Barendrechts Dagblad meldde maandagavond dat in de woning van Willems aan de Noordersingel een politie-inval was geweest. Een 28-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Dordtenaar zouden daarbij zijn aangehouden. Willems laat weten geschrokken te zijn van de berichtgeving. Het huis staat weliswaar op zijn naam en dient ook nog als postadres voor zijn kledingbedrijf, maar Willems woont zelf in Groningen.

Willems heeft de politie om informatie gevraagd, maar die zou hij niet krijgen omdat hij zelf geen onderdeel van het onderzoek is. Hij trainde dinsdag gewoon mee bij FC Groningen.

De 22-voudig international deed zelf twee weken geleden aangifte bij de politie nadat hij een klap had gekregen van een toeschouwer bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Willems strijdt met FC Groningen tegen degradatie uit de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd