Terug

Volg Vandaag Inside

Jerdy Schouten keert terug in PSV-basis tegen AZ

Unspecified

6 apr 2024, 18:04

Jerdy Schouten begint met PSV aan de thuiswedstrijd tegen AZ. De international van het Nederlands elftal is hersteld van een blessure. Schouten verschijnt als centrale verdediger aan de aftrap. Mauro Júnior behoudt zijn basisplaats op het middenveld.

Malik Tillman vervangt de geblesseerde Hirving Lozano opnieuw op de linkerflank. Centrale verdediger André Ramalho maakt plaats voor Schouten. Hij zit op de bank als het duel om 18.45 uur begint.

PSV is de riante koploper van de Eredivisie, met een voorsprong van 9 punten op Feyenoord dat zondag Ajax ontvangt. AZ is de nummer 4 van de ranglijst. De club uit Alkmaar wil zich graag revancheren voor de nederlaag van woensdag tegen Heracles Almelo (5-0). Trainer Maarten Martens heeft zijn basisformatie voor dat duel slechts op één positie gewijzigd. Myron van Brederode moet plaatsmaken voor Ruben van Bommel.

Onlangs liet Wim Kieft zich in Veronica Offside uit over PSV-trainer Peter Bosz: "Die Peter Bosz moet niet zo zeuren, hou toch op!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd