Terug

Volg Vandaag Inside

‘Jay Gorter na acuut keepersprobleem voorlopig eerste doelman bij Ajax’

‘Jay Gorter na acuut keepersprobleem voorlopig eerste doelman bij Ajax’

Unspecified

13 aug 2023, 20:49

Ajax is niet meer van plan om Jay Gorter op huurbasis te laten vertrekken, meldt het Algemeen Dagblad. Door de blessure van Géronimo Rulli is Gorter voorlopig aangesteld als de eerste doelman bij Ajax.

Rulli raakte zaterdagavond geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Heracles Almelo, waardoor Gorter binnen de lijnen werd gebracht door Maurice Steijn. Het AD verwacht dat Gorter de komende weken als eerste doelman voor Ajax uit zal blijven komen, omdat Rulli naar verluidt de komende drie maanden niet meer zal kunnen spelen.

Een opmerkelijke keuze, omdat Diant Ramaj eerder deze maand nog als reservekeeper werd binnengehaald door de Amsterdammers en Gorter onlangs nog dicht bij een nieuwe huurovereenkomst was. Steijn legde na afloop van de wedstrijd tegen Heracles aan ESPN uit dat Gorter op dit moment nog beter vertrouwd is met de defensie en hij Ramaj nog niet voor de leeuwen wilde gooien tijdens de seizoensopener. Of dit na een aantal trainingsweken wel het geval gaat zijn, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd