Terug

Volg Vandaag Inside

Jasper Cillessen confronteert Hélène Hendriks met uitspraken: 'Dat heb jij ook over mij gezegd'

Jasper Cillessen confronteert Hélène Hendriks met uitspraken: 'Dat heb jij ook over mij gezegd'

Unspecified

13 nov 2022, 00:00

Jasper Cillessen heeft in zijn eerste reactie op de keuze van Louis van Gaal Hélène Hendriks geconfronteerd met verhalen uit de media. Volgens de doelman van NEC is er niets van waar.

"Dat hou ik intern, ik ga er niet verder op in. Er is door de hele media genoeg over gezegd en gesproken. Of het klopt wat er is gezegd? Jij hebt ook dingen over mij gezegd, ik weet niet of jij het vindt kloppen", zegt Cillessen in gesprek met Hélène Hendriks. "Jij hebt ook over mij gezegd dat ik geen fijn persoon ben en dat soort zaken."

Volgens Hélène is dat onjuist. "Dat heb ik volgens mij niet gezegd. Ik zeg namelijk nooit over iemand of hij wel of niet een fijn persoon is. Ik heb wel gezegd dat het zou kunnen, dat heeft Van Gaal ook gezegd, dat op het moment dat je geen eerste keeper bent, dat je daar op een bepaalde manier mee moet omgaan. Hoe ga jij daarmee om?", vraagt Hendriks zich af.

Wesley Sneijder vertelde in Veronica Offside dat Cillessen tijdens het WK 2014 bijna naar huis werd gestuurd. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Wesley over Cillessen tijdens WK 2014: 'Ze stonden op het punt om hem naar huis te sturen'
1:41
Wesley over Cillessen tijdens WK 2014: 'Ze stonden op het punt om hem naar huis te sturen'Deel dit artikel

Link gekopieerd