Terug

Volg Vandaag Inside

Jansen reageert: 'Als Johan Derksen het zegt, dan is het zo'

Jansen reageert: 'Als Johan Derksen het zegt, dan is het zo'

Unspecified

27 aug 2021, 16:00

Johan Derksen is erg gecharmeerd van Joey Veerman. Volgens de analist moet AZ er alles aan doen om de 22-jarige middenvelder naar Alkmaar te halen. In aanloop naar het tweede duel met Celtic werd AZ-trainer Pascal Jansen getipt over de aanbeveling van Johan. 

‘Als Johan Derksen het zegt, dan is het zo’, zei Jansen tegen Voetbalzone. ‘Of we hem kunnen betalen? Dat zou ik niet weten. Als je mijn mening vraagt, dan zeg ik dat Joey een goede speler is. Niet meer dan dat. Het is dat jij het nu zegt.' Op de vraag of AZ nog voor het einde van de transferperiode zal toeslaan, reageert hij: ‘Ik zou het niet weten. Die vraag moet je ook niet aan mij stellen.’

Of de transfer haalbaar is voor AZ, is nog maar de vraag. De club uit Friesland sloeg vorige maand een bod van vijf miljoen euro af, van Hellas Verona uit Italië. Daarnaast hengelen ook Rangers FC en Feyenoord naar de diensten van Veerman, die bij sc Heerenveen nog een contract tot 2024 heeft. 

AZ slaagde er donderdag niet in om het hoofdtoernooi van de Europa League te bereiken. De Alkmaarders wonnen voor eigen publiek met 2-1 van Celtic, maar dat was niet genoeg na de nederlaag van acht dagen eerder in Glasgow (2-0). AZ moet nu verder in het hoofdtoernooi van de nieuwe Conference League, waar ook Feyenoord en Vitesse zich voor plaatsten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd