Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp blikt terug op seizoen Feyenoord: 'Daar baal ik nog steeds van'

Jan Boskamp blikt terug op seizoen Feyenoord: 'Daar baal ik nog steeds van'

Unspecified

6 juli 2023, 09:10

Jan Boskamp was woensdag aanwezig bij de opening van het mosselseizoen in Yerseke. Een mooie gelegenheid voor Noa Vahle om Jan te spreken over het afgelopen seizoen van zijn Feyenoord, waarin de Rotterdamse club na zes jaar weer kampioen van Nederland werd.

"Ik geniet er nog steeds van, moet ik zeggen," blikt Jan lachend terug op het landskampioenschap. "Het enige nadeel eraan is, dat jongens die twee jaar geleden nog niet in de belangstelling stonden, nu wel in de belangstelling staan. En niet van die kleine ploegen... Maar ik vind het ook leuk voor die gasten én voor Varkenoord. Want als je de (mogelijke) bedragen hoort voor Kökcü, Bijlow en Geertruida, hebben ze wel ontzettend goed gewerkt daar."

Wie niet zal vertrekken, is succescoach Arne Slot. Hij loodste Feyenoord in zijn eerste seizoen naar de finale van de Conference League loodste, en in zijn tweede jaar hielp hij de club aan de landstitel: "Hij heeft het natuurlijk fantastisch gedaan," aldus Jan. "En dan hoop je, dan ben je zo eigenwijs, dat het nog beter wordt. Want ik baal er nog steeds van dat we de halve finale van de KNVB-Beker verloren van Ajax. Want ik ben er bijna van overtuigd dat we de dubbel hadden kunnen winnen. Maar ja, je moet niet inhalig zijn, hè."

Kijk het hele gesprek tussen Noa en Jan terug in de video hieronder!

Jan Boskamp over kampioenschap Feyenoord: 'Ik geniet er nog steeds van!'
8:48
Jan Boskamp over kampioenschap Feyenoord: 'Ik geniet er nog steeds van!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd