Terug

Volg Vandaag Inside

Jada Pinkett Smith reageert voor het eerst na Oscar-incident Will Smith: 'Tijd om te genezen'

Jada Pinkett Smith reageert voor het eerst na Oscar-incident Will Smith: 'Tijd om te genezen'

Unspecified

29 mrt 2022, 20:29

Jada Pinkett Smith heeft dinsdag voor het eerst van zich laten horen na het fysieke voorval tussen haar man Will Smith en comedian Chris Rock tijdens de Oscar-uitreiking. Met een wat cryptische tekst op Instagram laat de actrice weten dat het tijd is om beter te worden en dat zij daar klaar voor is.

'Dit is de tijd om te genezen, en ik ben er klaar voor' staat te lezen op het plaatje dat de actrice dinsdagmiddag Nederlandse tijd postte. De actrice laat verdere uitleg in het bijschrift achterwege.

Tijdens de uitreiking van de Oscars afgelopen maandagnacht, sloeg Smith Chris Rock in zijn gezicht nadat die een grap had gemaakt over het kale hoofd van Smiths vrouw Jada. Zij lijdt aan de haarziekte alopecia en is daarom sinds enige tijd kaal. Smith bood maandag zijn excuses aan. 'Geweld is in welke vorm dan ook giftig en destructief. Het gedrag dat ik tijdens de Academy Awards heb vertoond is onacceptabel en niet te vergeven. Grappen die over mij worden gemaakt horen bij mijn werk, maar een grap die over Jada's medische conditie gemaakt werd ging me te ver en daardoor reageerde ik emotioneel', liet hij weten in een statement.

Deel dit artikel

Link gekopieerd