Terug

Volg Vandaag Inside

Invloed Arie Boomsma reikt tot Premier League: ook Erling Haaland plakt mond dicht met tape

Invloed Arie Boomsma reikt tot Premier League: ook Erling Haaland plakt mond dicht met tape

Unspecified

31 aug 2023, 10:30

Arie Boomsma verraste vorig jaar vriend en vijand met een opmerkelijke tip voor een betere nachtrust. De fitnessgoeroe adviseerde zijn volgers om door hun neus te ademen in plaats van door hun mond, en gaf daarbij de tip aan mensen om hun mond dicht te tapen voordat ze gaan slapen: “Je wordt frisser wakker en hebt meer energie”, claimde Arie.

De invloed van Arie blijkt ook tot de Premier League te reiken. Niemand minder dan Manchester City-ster Erling Haaland heeft het advies van de goeroe opgevolgd. In de podcast van Logan Paul onthult de aanvaller dat hij 's nachts slaapt met een dichtgeplakte mond en hij voor het slapengaan, zo'n drie uur een bril draagt die blauw licht blokkeert: "Ik denk dat slaap het allerbelangrijkste ter wereld is. Om goed te kunnen slapen, gebruik ik de bril en doe ik ook alles om alle signalen van buiten in de slaapkamer te vermijden", zegt Haaland. "Je zou moeten proberen je mond af te plakken. Ik doe dat als ik ga slapen. Het is niet goed om allerlei verschillende dingen te doen, maar het levert wel iets op om elke dag een paar kleine dingen voor een langere periode te doen."

Haaland zegt dat hij zijn mond afplakt om de ademhaling door zijn neus te verbeteren. Hij stelt ook dat elektronische apparaten met blauw licht de slaap kunnen beïnvloeden en dat hij daarom de bril draagt.

De tips van Arie lijken te werken voor Haaland: De Noorse spits maakte afgelopen seizoen 52 doelpunten voor Manchester City en won met zijn ploeg de landstitel, Champions League en FA Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd