Terug

Volg Vandaag Inside

Interesse in seizoenskaarten Ajax houdt aan ondanks crisis

Unspecified

10 apr 2024, 16:17

De interesse in seizoenskaarten van Ajax houdt aan, ondanks de sportieve en bestuurlijke crisis bij de club. Een woordvoerster van de Amsterdammers meldt dat het aantal fans dat hun seizoenskaart al heeft verlengd, ongeveer gelijk is aan eerdere jaren. Fans kunnen hun seizoenskaart verlengen tot en met 31 mei.

Daarna is duidelijk hoeveel nieuwe geïnteresseerden in aanmerking komen voor een seizoenskaart. Volgens Ajax staan bijna 40.000 mensen op een wachtlijst. De Johan Cruijff ArenA heeft een capaciteit van zo'n 55.000 toeschouwers.

Ajax verloor zondag met 6-0 van aartsrivaal Feyenoord en staat nu zesde in de Eredivisie. De play-offs om Europees voetbal lijken het hoogst haalbare voor de recordkampioen. Vorige week werd de net begonnen algemeen directeur Alex Kroes geschorst om vermeende handel met voorkennis in aandelen, wat de onrust bij de club nog verder vergrootte.

Dick Advocaat schoof Wesley Sneijder maandagavond bij Veronica Offside naar voren als nieuwe technisch directeur van Ajax. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd