Terug

Volg Vandaag Inside

'Interesse in Jeroen Zoet vanuit Bundesliga'

'Interesse in Jeroen Zoet vanuit Bundesliga'

Unspecified

5 mei 2020, 10:21

Doelman Jeroen Zoet kan zijn carrière voortzetten in de Bundesliga, meldt het Duitse Sky. Zoet ligt nog voor één jaar vast bij PSV, die de sluitpost afgelopen seizoen in de winterstop uitleende aan FC Utrecht.

PSV-doelman Lars Unnerstal had Zoet onder trainer Mark van Bommel van een basisplek beroofd. De Oranje international speelde na de winterstop zeven duels voor de club uit de Domstad tot de competitie werd stilgelegd.

Sky meldt dat de Duitse club Union Berlin naar verluidt geïnteresseerd is in de PSV'er. Die Eisernen zijn op zoek naar een nieuwe eerste doelman, omdat de 32-jarige Rafal Gikiewicz transfervrij vertrekt. De Eindhovenaren kunnen op die manier nog een transfersom ontvangen voor Zoet, die bij een verblijf in Eindhoven na volgend seizoen gratis de deur uit kan lopen.

Union Berlin staat op dit moment op een knappe 11e plek in de Bundesliga. De club uit de Duitse hoofdstad komt van ver. Vorig jaar promoveerde de volksclub voor het eerst in de geschiedenis naar de hoogste divisie, nadat de club in 2004 bijna failliet verklaart werd. Toen waren het de fans die door middel van bloeddonaties geld inzamelden om de club te redden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd