Inter scoort voor het eerst in het nieuwe jaar

10 feb 2019, 00:38

PARMA (ANP) - Internazionale heeft eindelijk weer een keer gescoord in de Italiaanse voetbalcompetitie. Het team van trainer Luciano Spalletti won bij Parma: 0-1. Lautaro Martinez maakte in de 79e minuut het doelpunt. De Argentijn was twee minuten eerder ingevallen.

Inter begon 2019 met een doelpuntloos gelijkspel tegen Sassuolo, gevolgd door nederlagen tegen Torino (1-0) en Bologna (0-1). De Milanezen staan na 23 speelronden op de derde plaats in de Serie A.

De Nederlandse verdediger Stefan de Vrij speelde de gehele wedstrijd mee bij Internazionale.