Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik zie Frenkie de Jong liever samenspelen met Mats Wieffer dan met Marten de Roon'

'Ik zie Frenkie de Jong liever samenspelen met Mats Wieffer dan met Marten de Roon'

Unspecified

9 juni 2023, 12:29

Het Nederlands Elftal speelt volgende week de finaleronde van de Nations League. De ploeg van Ronald Koeman treft in de halve finale Kroatië, waarna in een eventuele finale Spanje of Italië wacht. Valentijn Driessen hoopt dat Ronald Koeman op het middenveld Mats Wieffer verkiest boven Marten de Roon, vertelt hij in MAX Magazine.

"Dit toernooi is een geweldige uitvinding; veel beter dat je om een prijs tegen sterke voetballanden speelt, dan oefenwedstrijden," aldus Valentijn over de Nations League. "Ik vind het prachtig dat Nederland dit evenement mag organiseren. Voor de spelers is het schitterend dat zij voor thuispubliek kunnen spelen. Het zou na het EK '88 leuk zijn als we weer eens een prijs pakken."

"Jammer dat wij momenteel geen internationaal grote voetballers hebben," vervolgt de tafelgast van Vandaag Inside. "Malen en Gakpo spelen goed, maar zijn nog geen Van Basten of Van Persie. Ik ben benieuwd of Koeman Frenkie de Jong laat samenspelen met Mats Wieffer. Persoonlijk zie ik dat liever dan Marten de Roon."

Deel dit artikel

Link gekopieerd