Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik word een beetje moe van die Kenneth Pérez, hij moet telkens mij hebben'

'Ik word een beetje moe van die Kenneth Pérez, hij moet telkens mij hebben'

Unspecified

6 juli 2022, 18:22

Henk Veerman is klaar met de immer kritische analyses van Kenneth Pérez. De spits van FC Utrecht kon aan het eind van vorig seizoen als invaller geen potten breken in de verloren play-offs-finale tegen Vitesse, en kreeg het na afloop zwaar te verduren.

Pérez sprak bij ESPN van een 'schandalige invalbeurt' van de lange spits. 'Die doet werkelijk helemaal niks. Dit is niet oké hoor.' In gesprek met het Algemeen Dagblad pareert Veerman nu de kritiek van de Deen. 'Ik word een beetje moe van die Pérez. Hij moet telkens mij hebben en op zich vind ik dat prima, maar het is zonde dat hij het elke keer zo persoonlijk maakt', zegt de geboren Volendammer.

Ook bij de kritiek van supporters - die hem een gebrek aan energie verweten - kan hij zich niets voorstellen. 'Helemaal niets! Ik was die dag doodziek en heb dat bij iedereen aangegeven. Als de staf er dan voor kiest om je toch in te brengen, dan kan ik alleen maar mijn best doen. Het is jammer dat dat verkeerd uitpakte, meer kon ik er niet van maken', aldus Veerman.

Veerman krijgt komend seizoen stevige concurrentie van Bas Dost, maar toont zich strijdvaardig. 'Je speelt bij FC Utrecht, je weet dat dit geen speeltuin is en dat er grote en goeie spelers komen. Je weet dat je voor je plaats moet knokken, dat is altijd zo bij een ploeg met ambities. Dus dat Bas bij ons komt voetballen, daar schrik ik niet zo van', besluit hij met Volendamse nuchterheid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd