Terug

Volg Vandaag Inside

'Ihattaren wil niet terug naar Sampdoria, maar ook club zit niet meer op hem te wachten'

'Ihattaren wil niet terug naar Sampdoria, maar ook club zit niet meer op hem te wachten'

Unspecified

15 okt 2021, 14:06

Mohamed Ihattaren is slechts anderhalve maand na zijn transfer al op een zijspoor geraakt bij Sampdoria, meldt het AD. Ihattaren, waarover gisteren werd gemeld dat hij vanwege privé-redenen is teruggekeerd naar Utrecht, wil zelf niet meer terug naar Genua, maar ook de club zit niet meer op hem te wachten.

Uit een rondgang langs direct betrokkenen in Italië en Nederland van het AD blijkt dat Ihattaren zich ongelukkig voelt in Italië. Ook Sampdoria zit echter niet meer op de voormalig PSV'er te wachten: de club worstelt hevig met het gedrag en het gebrek aan professionaliteit van Ihattaren. Hij trainde lange tijd individueel, maar toen kregen de mensen in Genua al geen grip op hem.

En ook privé is Ihattaren steeds meer ongrijpbaar. Zo zou hij met regelmaat op en neer pendelen naar bekenden in Monte Carlo en Milaan, steden die op zo’n tweeënhalf uur rijden van Genua liggen.

Ook bij vertrouwelingen van de 19-jarige speler groeien steeds grotere zorgen. Gehoopt werd dat na zijn vertrek bij PSV hij een nieuwe start zou kunnen maken Italië, maar daar is vooralsnog geen sprake van. In Italië kreeg hij naast manager José Fortes Rodriguez een persoonlijk begeleider om hem te helpen bij allerlei praktische zaken, maar dat bleek (voorlopig) niet voldoende om Ihattaren in het gareel te houden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd