Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Ihattaren verwijdert berichten over Oranje van Instagram

ZIEN: Ihattaren verwijdert berichten over Oranje van Instagram

Unspecified

25 mrt 2021, 23:36

Mohamed Ihattaren heeft verschillende berichten op Instagram met verwijzingen naar het Nederlands elftal verwijderd. De middenvelder van PSV zou volgens het Marokkaanse Lions de l’atlas acht foto’s hebben weggehaald van zijn pagina.

Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi heeft Ihattaren niet meegenomen naar het EK 2021 in Hongarije. De PSV-middenvelder lijkt daar niet blij mee te zijn en heeft alle foto’s in een shirt van Oranje verwijderd van zijn Instagram-pagina. Het is onduidelijk om welke berichten het precies gaat. Wel gaat het in ieder geval om een foto van 2 september 2020, toen Ihattaren bij de selectie van Oranje zat voor de wedstrijden tegen Polen en Italië in de Nations League.

Ihattaren heeft volgens verschillende Marokkaanse media geen vertrouwen meer in een interlandcarrière bij het Nederlands elftal. Eerder deze week reageerde de 19-jarige middenvelder onder een bericht van AZ-aanvaller Zakaria Aboukhlal met 'S'. In Marokko denkt men dat Ihattaren 'soon' bedoelde, waarop Aboukhlal reageerde met een vlag van Marokko.

Deel dit artikel

Link gekopieerd