Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren over minpunt bij PSV: 'In Amsterdam kunnen ze wat meer hebben dan in Brabant'

Ihattaren over minpunt bij PSV: 'In Amsterdam kunnen ze wat meer hebben dan in Brabant'

Unspecified

1 juli 2022, 18:41

Mohamed Ihattaren voelt zich helemaal op zijn plek in Amsterdam en merkt een groot verschil vergeleken met de mensen uit Brabant. De talentvolle speler vindt dat mensen bij zijn nieuwe club Ajax meer kunnen hebben op het gebied van eerlijkheid dan bij zijn voormalige club PSV.

'Ik ben enorm dankbaar. Ik heb veel geleerd', begint Ihattaren in een interview met ESPN over PSV. 'Je komt niet altijd trainers tegen (doelt Ihattaren op Roger Schmidt, red.) die hetzelfde denken. Ik ben PSV dankbaar.' Vervolgens vraagt ESPN-verslaggever Bennett van Fessem waar het met Schmidt is misgegaan. 'Ik denk een hele andere kijk op voetbal', zegt Ihattaren. 'Hoe hij wilde dat we gingen spelen, dat stond mij eerlijk gezegd niet. Maar wie ben ik? Ik ben een speler net zoals alle anderen.'

'Ik ben gewoon eerlijk en zeg wat ik vind. En zo leef ik', gaat Ihattaren verder. 'Hier in Amsterdam is het anders, ze kunnen hier wat meer hebben dan in Brabant. Ik kom ook uit Utrecht, dat is een beetje hetzelfde als Amsterdam. Tuurlijk de mensen in Brabant zijn hartstikke lief en top. Maar in Amsterdam is het: laat maar zien hoe goed je kan voetballen, al ben je twaalf', aldus de Ajacied.

Deel dit artikel

Link gekopieerd