Terug

Volg Vandaag Inside

Ibrahim Sangaré: 'Kans dat wij kampioen worden is reusachtig'

Ibrahim Sangaré: 'Kans dat wij kampioen worden is reusachtig'

Unspecified

5 feb 2023, 11:48

De topper Feyenoord-PSV is het topaffiche in de Eredivisie vandaag. De Eindhovenaren staan nu vier punten achter koploper Feyenoord, op derde plaats in de eredivisie. Toch gelooft de club uit de lichtstad nog in het kampioenschap.

De selectie van PSV is de afgelopen transferperiode flink kaalgeplukt. Bij de ploeg van Ruud van Nistelrooij zijn acht spelers vertrokken waaronder smaakmakers Noni Madueke en Cody Gakpo. Verder dreigde Ibrahim Sangaré ook uit Eindhoven weggekaapt te worden, maar dat is niet gebeurd.

Trainer Ruud van Nistelrooij verbaasde zich op de persconferentie erover dat Sangaré nog in Eindhoven voetbalt. "Ik vind het een klein wonder dat hij hier nog speelt. Het heeft me verbaasd dat er niemand even snel langskwam met een grote zak geld om hem op te halen. Ik dacht: die club komt nog wel om het hoekje," aldus de PSV-coach.

Ondanks de slijtageslag op de transfermarkt geloven de Brabanders nog altijd in een kampioenschap vertelt Sangaré tegenover NOS. "Om eerlijk te zijn, gaan we ze enorm missen, maar ook na zo'n transferperiode moet je de goede dynamiek vasthouden. De kans dat we kampioen worden is nog steeds reusachtig, want het seizoen duurt nog lang."

Deel dit artikel

Link gekopieerd