Terug

Volg Vandaag Inside

Huntelaar verlengt contract als technisch manager bij Ajax

Huntelaar verlengt contract als technisch manager bij Ajax

Unspecified

1 juni 2023, 10:50

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn contract als technisch manager bij Ajax verlengd. De oud-voetballer heeft voor vier jaar bijgetekend tot medio 2027. Zijn huidige contract liep op 30 juni af.

De 39-jarige Huntelaar maakt sinds maart 2022 deel uit van het technisch management van Ajax. Hij rapporteert aan de nieuwe directeur voetbalzaken Sven Mislintat. Hij gaat zich onder meer richten op de doorstroom van jeugdspelers naar Jong Ajax en het eerste elftal.

"In deze rol sta ik voor een groot deel op eigen benen. Maar ik ga ook veel samenwerken, bijvoorbeeld met de scouting en natuurlijk met Sven. Het totale plaatje is belangrijk voor mijn ontwikkeling. Daarover hebben we intern goede gesprekken gevoerd voordat we de beslissing namen om te verlengen", aldus Huntelaar.

Mislintat zegt blij te zijn dat Huntelaar zijn contract heeft verlengd. "Met zijn rol als technisch manager in algemene zin en met name bij Jong Ajax kan hij zich verder ontwikkelen en van waarde zijn voor Ajax. Ik kijk uit naar een lange en goede samenwerking met hem."

Eerder deze week maakte algemeen directeur Edwin van der Sar zijn vertrek bij Ajax bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd