Terug

Volg Vandaag Inside

Hotelkamer vernoemd naar wijnkoper Wietze

Hotelkamer vernoemd naar wijnkoper Wietze

Unspecified

31 juli 2020, 19:38

In Huis ter Duin is een hotelkamer vernoemd naar Wietze, vriend van Veronica Inside. Hij is bekend als wijnkoper uit het programma Business Class van Harry Mens.

Wietze woonde na de scheiding van zijn vrouw zes maanden in hotelkamer 251 in Huis ter Duin. Hij heeft nu zijn eigen plekje gevonden in Noordwijk. Marian Noordlander, eigenaresse van hotel Huis ter Duin, liet het afscheid van Wietze niet onopgemerkt voorbij gaan en vernoemde de hotelkamer waarin hij zes maanden verbleef naar de wijnkoper. Daarom staat de kamer vanaf nu bekend als 'Koamer Wietze Snaak'.

Op Facebook bracht Wietze een ode aan de kamer: 'Je gaf mij de meest veilige plek op aarde om mij meer dan thuis te voelen. Je liet me toe met een pasje, je liet me ontbijten, lunchen , dineren, werken, denken, slapen… en uitslapen. Ook mijn tranen van verdriet en vreugde nam je zonder te oordelen in ontvangst. In tijden van corona liet je mij nog meer genieten van je unieke lokatie, mijn kamer 251. Afgelopen maand zei ik ’doei’ tegen jou, mijn te gekke kamer 251. Ik neem je mee, deel een paar van onze geheimen met verhalen en foto’s maar de meeste houden we tussen ons. Je was oprecht het mooiste tussenstation ooit en dat mag iedereen weten.'

Wietze was afgelopen seizoen te gast bij Veronica Inside, waar René een imitatie deed van Harry Mens. Bekijk het in de beelden hieronder!

René imiteert Harry Mens: 'Heerlijke wijn'
4:16
René imiteert Harry Mens: 'Heerlijke wijn'

Deel dit artikel

Link gekopieerd