Terug

Volg Vandaag Inside

'Hélène Hendriks had met De Oranjezomer de juiste toon, fijne gasten en de beste sfeer'

'Hélène Hendriks had met De Oranjezomer de juiste toon, fijne gasten en de beste sfeer'

Unspecified

12 okt 2023, 17:21

Mediaverslaggever Dennis Jansen heeft in het Algemeen Dagblad mooie woorden over voor De Oranjezomer. Het programma maakt donderdagavond kans op de Gouden Televizier-Ring.

Jansen schrijft op de website van het AD: "Na een onwennige start had Hélène avond na avond de juiste toon, fijne gasten en de beste sfeer. De zomer was binnengewaaid. Er was actualiteit, sport, veel sport, een snippertje politiek, een wekelijkse muzikale afsluiting van zangeres Juliet en tussendoor een koddig filmpje. En de prettige side-kicks, de zogeheten weekgasten, voegden stuk voor stuk iets wezenlijks toe: Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz, Youri Mulder, Jack van Gelder en Jeroen Pauw. De laatste stak in Champions League-vorm."

"Als je op de hoogte wilde zijn van het laatste nieuws met een beetje duiding, maar ook wenste te ontspannen, keek je afgelopen zomer naar De Oranjezomer. Natuurlijk, concurrenten Op1 en de late talkshows van RTL waren op vakantie, maar dat deed niets af aan de aantrekkingskracht van De Oranjezomer," besluit Jansen.

Stem donderdagavond vanaf 20.00 uur op De Oranjezomer voor de Gouden Televizier-Ring via avrotros.nl/live, bel naar 0909-8852 of sms Ring 2 naar 2580!

Deel dit artikel

Link gekopieerd