Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène: 'Dat vind ik het allerleukste om te doen!'

Hélène: 'Dat vind ik het allerleukste om te doen!'

Unspecified

3 juli 2023, 15:40

Hélène Hendriks trapt maandagavond af met de eerste uitzending van De Oranjezomer. De komende zes weken zal de presentatrice elke werkdag te zien zijn op SBS6. Een flinke klus, maar ook een mooie uitdaging.

Hélène maakte eerder al behoorlijk meters als talkshowpresentator, maar zó lang achter elkaar als deze zomer, presenteerde ze niet eerder een programma. “Maar zes weken is gelukkig echt te overzien”, zegt ze daarover in gesprek met De Telegraaf. “Ik vind het heel knap hoor hoe Eva Jinek en iemand als Jeroen Pauw dat maanden achter elkaar kunnen. Je moet natuurlijk altijd aanstaan.”

Drie dagen na de laatste uitzending van De Oranjezomer staat Hélène alweer bij PSV, dat kwalificatiewedstrijden speelt voor de Champions League. Veel tijd om bij te komen heeft ze straks dus niet. “Een keer een lekkere lunch of ergens koffie drinken met een vriendin, dat is voor mij ook al opladen”, geeft Hélène aan. “Ik ga er vanzelf achterkomen hoe zwaar het is, maar bezig zijn met sport voelt voor mij niet als werk. Dat vind ik het allerleukste om te doen.”

De Oranjezomer is vanaf maandag iedere werkdag om 21.35 uur te zien bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd