Terug

Volg Vandaag Inside

Heerenveen-verdediger lang geblesseerd na eten van een wortel

Heerenveen-verdediger lang geblesseerd na eten van een wortel

Unspecified

12 sep 2021, 15:19

Rami Kaib ligt voorlopig lang uit de roulatie. De linksback van sc Heerenveen heeft zijn kaak gebroken na het eten van een wortel. Dat meldt Omrop Fryslân-verslaggever Roelof de Vries zondagmiddag bij RTV Noord voorafgaand aan de Derby van het Noorden tussen FC Groningen en Heerenveen.

'Kaib heeft een tijdje geleden tijdens een wedstrijd een flinke tik gekregen op zijn kaak. Hij ging gewoon door met trainen, en natuurlijk eten. Nou, hij at een wortel en die wortel was nogal hard. En toen, knak: gebroken kaak. Door een wortel', vertelt De Vries. Kaib kwam deze zomer over van IF Elfsborg voor ruim 500.000 euro. De Zweedse linksback is voorlopig weken uitgeschakeld.

De wedstrijd tussen FC Groningen en sc Heerenveen heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen hielden elkaar op een gelijkspel in een sfeervol Euroborg (1-1). Heerenveen handhaafde zich in de subtop van de Eredivisie met 7 punten uit vier duels. FC Groningen heeft twee punten minder en gaat voorlopig als middenmoter door het leven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd