Terug

Volg Vandaag Inside

'Hedwiges Maduro topkandidaat voor trainersfunctie Almere City'

Unspecified

26 apr 2024, 10:28

Hedwiges Maduro is de belangrijkste kandidaat om de trainersfunctie van Alex Pastoor over te nemen bij Almere City FC. Dat meldt Voetbal International.

Volgens het voetbalmedium is Almere City al met Ajax in gesprek over de voorwaarden om Maduro los te laten. Echter moeten er nog wel wat hobbels worden genomen. De assistent-trainer van John van 't Schip zou ook opties hebben gehad om verder te gaan in Amsterdam als trainer van Jong Ajax, maar wil liever zelf gaan coachen in de Eredivisie.

Afgelopen zomer kwam Maduro nog over van Almere City om als assistent-trainer van Maurice Steijn aan de slag te gaan bij Ajax. Na zijn ontslag werd Maduro kort interim-trainer, waarbij hij destijds de wedstrijden tegen PSV in Eindhoven (5-2) en tegen Brighton & Hove Albion in de Europa League (2-0) coachte. Vervolgens werd Maduro assistent onder Van 't Schip. Zijn contract in Amsterdam loopt nog tot medio 2026.

Wesley Sneijder sprak zich eind vorig jaar in Veronica Offside uit over Hedwiges Maduro: "Ik zou absoluut niet met hem verdergaan bij Ajax." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd