Hazard redt in blessuretijd punt voor Chelsea

10 mrt 2019, 18:24

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft in de strijd om deelname aan Europees voetbal twee punten laten liggen. Het team van coach Maurizio Sarri kwam in de Engelse voetbalcompetitie voor eigen publiek niet verder dan een gelijkspel tegen Wolverhampton Wanderers: 1-1. Eden Hazard voorkwam diep in blessuretijd met de gelijkmaker de zevende nederlaag van Chelsea dit seizoen.

Chelsea was bij een overwinning op de ranglijst gestegen, maar moet nu voorlopig genoegen nemen met de zesde plaats.

Wolverhampton, de nummer zeven in de Premier League, kwam in de 56e minuut op voorsprong. Het doelpunt kwam op naam van de Mexicaan Raúl Jiménez. Sarri voerde daarna nog drie wissels door, maar het leek Chelsea niet te helpen. Hazard redde met zijn dertiende doelpunt dit seizoen in de competitie toch een punt voor zijn team.