Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. reageert op vertrek bij VI: 'Niet één verkeerd woord over Johan'

Hans Kraay jr. reageert op vertrek bij VI: 'Niet één verkeerd woord over Johan'

Unspecified

2 mrt 2022, 11:15

Hans Kraay jr. heeft woensdagochtend in De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen gereageerd op zijn vertrek bij VI. Sinds de komst van VI Vandaag schuiven verschillende nieuwe gasten aan en worden brede thema's besproken naast het voetbal.

In het nieuwe jaar begon de dagelijkse talkshow VI Vandaag, zónder Hansie Hansie en Jan Boskamp. 'Ik heb zoveel kansen gekregen om daarop te reageren, maar ik heb dat nergens gedaan', zegt Kraay jr., die liever terugblikt op zijn tijd bij VI. 'Ik heb 17 jaar met zo ongelóóflijk veel plezier daar gezeten bij René, Wilfred en Johan. Ik heb het écht hartstikke leuk gehad.'

In VI Vandaag maakten meerdere nieuwe gasten hun opwachting aan tafel. Onder meer opiniemakers zoals Özcan Akyol en Roos Schlikker. 'Het enige wat ik daarover kan zeggen is dat Johan, in tegenstelling tot René en Wilfred, één stoel vrij wilde houden aan tafel voor een ander soort gast. Dat is zijn goedrecht. Hij heeft het zo gewild. Johan heeft natuurlijk een flinke vinger in de pap bij VI Vandaag. Dat heeft hij mede opgezet. Hij was daar aan toe', aldus de iconische VI-gast.

Ondanks de harde boodschap van Johan is Hans allerminst uit op wraak. 'Uit respect voor onze 17 jaar héél prettige samenwerking ga ik niet één verkeerd woord over Johan zeggen.' Het is niet duidelijk of Hans sinds zijn vertrek bij VI meer tijd heeft voor dolle duikavonden op maandagavond, zoals hij hoopte na afloop van de laatste Veronica Inside-uitzending.

Deel dit artikel

Link gekopieerd