Terug

Volg Vandaag Inside

Hans bedankt voor Veronica Offside: 'Wilfred heeft zó ongelooflijk lief z'n best gedaan'

Hans bedankt voor Veronica Offside: 'Wilfred heeft zó ongelooflijk lief z'n best gedaan'

Unspecified

30 juli 2022, 15:15

Er komt geen rentree van Hans Kraay jr. in Veronica Offside, de opvolger van Veronica Inside. Dat besluit heeft Hansie Hansie genomen, ondanks verschillende pogingen van presentator Wilfred Genee.

Hans Kraay jr. was zeventien jaar lang een vaste tafelgast bij Johan, Wilfred en René in Veronica Inside en voorgaande titels. Met het stoppen van de voetbaltalkshow in januari werd onder meer afscheid genomen van de analist. "Ik heb nog steeds een goede relatie met een aantal mensen bij Vandaag Inside, maar ik vond het mooi geweest. Dat heb ik wel vaker gezegd. Ik heb daar lange tijd gezeten en de mensen kennen inmiddels wel het 'met jasjes gooien' en op maandagavond 'dolle duikavond met Sophie'", vertelde Hans vrijdag in talkshow Renze.

Vanaf maandag 15 augustus komt Veronica komt een nieuwe voetbaltalkshow waarin Wilfred te zien zal zijn met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde. Hans onthult dat hij ook is benaderd door Wilfred: "Wat ik zeer waardeer is dat Wilfred Genee - die ik regelmatig paardenlul heb genoemd - de afgelopen twee weken zó ongelooflijk lief z’n best heeft gedaan en zo ongelooflijk vaak heeft gebeld, tot aan gisteren toe. Wilfred zei: Hansie, ik zou het hartstikke leuk vinden als je weer komt".

Tot een hernieuwde samenwerking gaat het echter niet komen. "Ik concentreer mij met héél veel liefde op ESPN. Ik ga het niet doen. Het is zeventien jaar hartstikke leuk geweest en ik zit nu bij een zender waar ik zo óngelooflijk veel kansen krijg. Ik ben geen 28 meer, maar ik krijg wél de kansen van iemand van 28."

Hans besluit: "Het is goed zo. Zij gingen een andere kant op met nieuwe doelen. Met normaal gedrag zijn wij in januari uit elkaar gegaan. Maar ik zit nu goed. Weet je, als je één keer bij de goede vrouw zit, dan wil je niks anders meer. En dat heb ik met ESPN ook. Het is nu helemaal ESPN".

De nieuwe voetbaltalkshow van Wilfred is vanaf 15 augustus elke maandag en vrijdag te zien bij Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd