Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon pislink op Johan Derksen: 'Lik lekker m'n reet!'

Gordon pislink op Johan Derksen: 'Lik lekker m'n reet!'

Unspecified

7 feb 2023, 10:51

Gordon heeft op Instagram uitgehaald naar Johan Derksen, Özcan Akyol, Angela de Jong en Arjen Lubach. Allen lieten zij zich kritisch uit over het programma Down the Road of de rol van Gordon als presentator van het programma, en daar is hij duidelijk niet van gediend.

Gordon laat weten dat vanavond de laatste aflevering van het seizoen van Down the Road te zien is, dat volgens hem "ook wel weer gecanceld zal worden." Hij haalt vervolgens eerst uit naar Arjen Lubach, die in De Avondshow pleitte voor het einde van downtertainment. "Ongelofelijke flapdrol! Wat een kortzichtige visie op dit programma maar ook op mij als persoon. Mag ik je er aan herinneren dat ik al 35 jaar in dit vak zit en jij nog in je luiers zat toen ik mn eerste twee miljoen kijkers scoorde?"

Ook Angela de Jong en Özcan Akyol moeten het ontgelden bij Gordon: "Schrijf nog even een paar zure columns, Angela en Kneus, oh sorry Eus, en vergiftig Nederland nog meer met jullie politieke correcte houding want ik zal altijd weigeren me daaraan te conformeren."

Tenslotte is ook Johan Derksen aan de beurt. Hij zei onlangs in Vandaag Inside over Down the Road: "We zaten net in de kleedkamer te kijken en toen was dat programma erop. Ik vind echt dat kinderen met het Syndroom van Down op een schandelijke wijze geëxploiteerd worden voor commerciële doeleinden. Die paar kinderen zullen best plezier hebben, en dat gun ik ze van harte, maar als je dan zo begaan bent met die kinderen, ga dan met ze naar een speeltuin zonder de tv erbij. Dit wordt geëxploiteerd, ik hou daar niet van. Je moet er heel voorzichtig mee zijn."

Gordon haalt in zijn betoog uit naar Johan: "En Johan, zoals je hebt gezien heb ik niet aan de kinderen gezeten, zoals je je een tijd terug je afvroeg, en of ik wel geschikt was voor dit programma. Wat voor sneu iemand moet je zijn om zoiets te roepen. Ik zou graag af willen sluiten op een hele heerlijke eerlijke Hollandse manier, namelijk: lik lekker m'n reet!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd