Terug

Volg Vandaag Inside

Gertjan Verbeek doet mee aan spelprogramma 'De Verraders'

Gertjan Verbeek doet mee aan spelprogramma 'De Verraders'

Unspecified

2 mrt 2021, 17:25

De laatste zes deelnemers aan het nieuwe RTL 4-programma De Verraders zijn bekend. Niemand minder dan Gertjan Verbeek doet mee, net als acteur Kees Boot, operazangeres Francis van Broekhuizen, presentator Edson da Graça, presentator Daan Nieber en actrice Barbara Sloesen, maakte de zender dinsdag bekend.

In het spelprogramma, dat vanaf 13 maart te zien is op tv, gaan achttien BN'ers op zoek naar een schat. In de groep zitten drie verraders die dat proberen te dwarsbomen. Anders dan bij de tv-hit Wie Is De Mol? weten de kijkers al vanaf het begin wie de verraders zijn. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en 'vermoorden' elke nacht een medekandidaat. De kandidaten proberen de verraders te ontmaskeren en stemmen elkaar weg tijdens een dagelijks terugkerende 'raad'.

Eerder werd al bekend dat Gaby Blaaser, Holly Mae Brood, Sinan Can, Chatilla van Grinsven, Abbey Hoes, Diederik Jekel, Steven Kazàn, Loiza Lamers, Kim Lammers, Loek Peters, Jörgen Raymann en Samantha Steenwijk gestrikt zijn voor het programma. Tijl Beckand neemt de presentatie op zich.

Deel dit artikel

Link gekopieerd