Terug

Volg Vandaag Inside

 Gernot Trauner maakt zondag zijn rentree in de Feyenoord-selectie

Gernot Trauner maakt zondag zijn rentree in de Feyenoord-selectie

Unspecified

18 aug 2023, 16:22

Gernot Trauner keert terug in de selectie van Feyenoord. Arne Slot heeft zijn nieuwe aanvoerder opgenomen in de spelersgroep voor de stadsderby van zondag tegen Sparta Rotterdam.

"Ik verwacht dat Gernot bij selectie zal zitten zondag", liet Slot vrijdagmiddag weten tijdens het wekelijkse persmoment. "Hij heeft twee weken meegetraind. Als hij er zaterdag ook goed doorheen komt, zal hij bij selectie zitten. Of hij fit genoeg is om te starten, moeten we beoordelen met elkaar."

Trauner liep tijdens het Europa League-duel met AS Roma een knieblessure op en moest de laatste vijf wedstrijden van vorig seizoen aan zich voorbij laten gaan. Ook miste hij een groot deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo kwam hij niet in actie tijdens het duel om de Johan Cruijf Schaal en de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Slot kan tegen Sparta geen beroep doen op Bart Nieuwkoop. De rechtsback die geschorst is vanwege de rode kaart die hij vorige week in het thuisduel met Fortuna Sittard kreeg. Marcus Pedersen, eveneens een rechtervleugelverdediger, is er waarschijnlijk ook niet bij. Hij staat voor een vertrek naar de Italiaanse club Sassuolo, dat hem wil huren met een optie tot koop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd