Terug

Volg Vandaag Inside

Georgina Rodriguez vertelt openhartig over leven met Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez vertelt openhartig over leven met Cristiano Ronaldo

Unspecified

1 mrt 2021, 11:18

Georgina Rodriguez vertelde in gesprek met het Italiaanse magazine Sportweek openhartig over hoe het is om met Cristiano Ronaldo te leven.

‘Hij kookt niet. Na de hele ochtend getraind te hebben, verdient hij het om een warm bord met heerlijk bereid eten op tafel te vinden. We hebben daarvoor een chef en soms kook ik’, zo vertelt Rodriguez.

Er zijn nog meer zaken die Ronaldo niet doet rondom het huis. ‘Het wisselen van een gloeilamp doet hij bijvoorbeeld niet omdat we zulke hoge plafonds hebben. Als je Cristiano Ronaldo was, zou je dan een lamp vervangen op 6 meter van de grond?’

‘Het is het beste om dat niet te doen. Hij zorgt zo goed mogelijk voor hemzelf. En ik zorg voor de rest. Ik zorg ervoor dat alles verder goed gaat. Ik vind het ook leuk om voor mijn huis en gezin te zorgen.’

Ronaldo traint samen met Rodriguez in hun eigen thuis-gym. Ze voelde haar zelfvertrouwen groeien toen ze samen gingen trainen. ‘We delen de gym omdat we er eentje thuis hebben. Ik heb veel van hem geleerd. Je bent een reflectie van wat je ziet en ik zie hem. Ik was hiervoor al gezond en sportief maar voel me nu nog beter dankzij hem. Hij is mijn inspiratie’, zo besluit ze haar verhaal.

Wim kan niet kiezen tussen Messi en Ronaldo: 'Hebben 15 jaar lang het voetbal gedomineerd'

Deel dit artikel

Link gekopieerd