Terug

Volg Vandaag Inside

Geëmotioneerde Glennis Grace zegt sorry tegen slachtoffers

Geëmotioneerde Glennis Grace zegt sorry tegen slachtoffers

Unspecified

26 okt 2022, 14:47

Glennis Grace heeft woensdagmiddag in de rechtbank van Amsterdam haar excuses aangeboden aan de medewerkers van het Amsterdamse Jumbo-filiaal die tijdens het geweldsincident in februari gewond geraakt zijn. Ze draaide zich tijdens de zitting om naar de twee jonge mannen die schuin achter haar zaten om sorry te zeggen.

"Ik wil mijn excuses aanbieden en jullie aankijken. Sorry voor hetgeen wat jullie is aangedaan", zei Grace, terwijl ze de mannen in hun ogen aankeek. Een van hen liep onder meer een hersenschudding en een zwelling op het achterhoofd op, de ander een bloeduitstorting, een gezwollen wang en een schaafwond op de lip.

Na het aanbieden van haar excuses raakte de 44-jarige zangeres geëmotioneerd. "Mijn leven staat op z'n kop, een hele slechte film", zei ze. Ze heeft alle werkzaamheden als zangeres moeten neerleggen vanwege de "cancelcultuur" die heerst. Ze heeft dan ook momenteel geen inkomsten, maar dat zorgt nog niet voor financiële problemen. Ze zei vooral "veel spijt" te hebben. "Kon ik het terugdraaien, dan had ik dat gedaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd