Terug

Volg Vandaag Inside

'Frenkie de Jong moet juridische stappen overwegen tegen FC Barcelona'

'Frenkie de Jong moet juridische stappen overwegen tegen FC Barcelona'

Unspecified

25 juli 2022, 21:04

Frenkie de Jong zou moeten overwegen om juridische stappen te nemen tegen FC Barcelona. Dat schrijft voormalig Manchester United-verdediger Gary Neville op Twitter.

"De Jong zou moeten overwegen om juridische stappen te nemen tegen Barcelona en alle spelers zouden achter hem moeten staan," aldus Neville. "Een club die fortuinen uitgeeft aan nieuwe spelers, zonder de spelers die onder contract staan hun volledige salaris te betalen, is immoreel en in overtreding. De FIFPRO zou dit soort pesterijen moeten aanpakken en stoppen."

Barcelona kampt met financiële problemen en probeert de hoge loonkosten te verminderen. Frenkie de Jong ging de afgelopen jaren akkoord met een salarisverlaging, met de belofte dat hij het geld later alsnog zou ontvangen. Nu wordt De Jong gevraagd om opnieuw zijn salaris te verminderen, in plaats van dat hij zijn toegezegde loon alsnog uitgekeerd krijgt.

In de afgelopen weken legde Barcelona ondertussen wel meerdere nieuwe aanwinsten vast, onder wie Robert Lewandowski en Raphinha.

Deel dit artikel

Link gekopieerd