Terug

Volg Vandaag Inside

Fraser over volgende trainersklus: 'Er is één club waar ik echt heel graag zou willen werken'

Fraser over volgende trainersklus: 'Er is één club waar ik echt heel graag zou willen werken'

Unspecified

1 feb 2022, 17:06

Henk Fraser vertrekt na dit seizoen bij Sparta Rotterdam. De trainer wil een stap hogerop in zijn trainerscarrière en heeft één club in gedachten waar hij heel graag zou willen werken.

Fraser had nog een doorlopend contract maar maakt gebruik van een clausule om eerder te kunnen stoppen. 'Wat ik al zei, ik wil heel graag trainer zijn en zolang mogelijk. En clubs praat ik nooit over, want vaak mensen gaan daar ook weer op reageren', reageert Fraser in gesprek met ESPN of hij trainer zou willen worden van FC Utrecht. 'Met veel trainers heb ik een goede relatie en Hake (huidige trainer van FC Utrecht, red.) is daar zeker eentje van. Dus ik ga geen clubs noemen, omdat niet ik, maar iemand anders het weer zo kan interpreteren. En die gaat zeggen: Fraser gaat zagen aan wie zijn stoel dan ook. Dat is helemaal niet de insteek.'

'Maar ik heb ambities en ik vind een aantal clubs echt fantastisch', vertelt Fraser verder. 'En er is één club waar ik echt heel graag zou willen werken. En die zal best wel verrassend zijn voor heel veel mensen. Maar die ga ik ook niet noemen.' De verslaggever van ESPN doelt gelijk op Feyenoord. 'Het is een club die ik niet kan noemen, maar ik denk dat mensen juist wel verrast zouden zijn. En het is een club in Nederland, zeker. Ik kan het niet noemen, want dan ga ik weer wat insinueren, dus dat gaat niet gebeuren', aldus Fraser.

Deel dit artikel

Link gekopieerd