Terug

Volg Vandaag Inside

Frank Arnesen verlengt contract bij Feyenoord met één jaar

Frank Arnesen verlengt contract bij Feyenoord met één jaar

Unspecified

8 mrt 2022, 15:02

Feyenoord gaat het contract van technisch directeur Frank Arnesen verlengen. De club en de 65-jarige Deen hebben een principeakkoord bereikt over een nieuwe verbintenis, die tot medio 2023 loopt. Het contract van Arnesen zou deze zomer aflopen.

"Uiteraard is het mooi om langer bij Feyenoord te blijven. Met de technische staf, de scouting en alle overige collega’s binnen de club is sprake van een heel prettige samenwerking, waarbij we stap voor stap verder bouwen aan een solide voetbalfundament. We zijn met iets moois bezig, dat begint voorzichtig zijn vruchten af te werpen en ik wil dat proces heel graag nóg verder brengen dan we nu al zijn", aldus Arnesen.

De nieuwe algemeen directeur Dennis te Kloese is content dat Arnesen nog zeker zo'n anderhalf jaar de technische man is bij Feyenoord. "Frank is al twee jaar hard bezig om een technisch kader neer te zetten en structuren te vereenvoudigen en te verbeteren. We zijn ontzettend tevreden over de voortgang daarvan, maar de belangrijkste stap in het proces moet uiteraard nog komen: Feyenoord moet profijt gaan halen uit deze positieve veranderingen", aldus Te Kloese.

Eind vorige maand werd al het contract van hoofdtrainer Arne Slot verlengd tot medio 2024. Ook assistenten John de Wolf en Marino Pusic tekenden bij in De Kuip.

Feyenoord staat derde in de Eredivisie. De Rotterdammers zijn ook nog actief in de Conference League, waarin Partizan Belgrado donderdag de tegenstander is.

Arnesen werkt sinds begin 2020 bij Feyenoord. Hij was in het verleden ook technisch directeur bij clubs als Tottenham Hotspur, Chelsea en Hamburger SV. In Nederland werkte de voormalig middenvelder ook voor PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd