Terug

Volg Vandaag Inside

'Forse aderlating dreigt voor Ajax: Onana twijfelgeval voor CL-kraker'

'Forse aderlating dreigt voor Ajax: Onana twijfelgeval voor CL-kraker'

Unspecified

9 dec 2019, 11:15

Het is onzeker of Ajax dinsdag in het cruciale Champions League-duel met Valencia kan beschikken over André Onana, dat meldt De Telegraaf. De doelman, één van de grote uitblinkers dit seizoen, heeft zich gisteren in het ziekenhuis gemeld voor een MRI-scan.

'De kat uit Kameroen' haakte bij de zaterdagtraining met hamstringklachten af. Achter zijn naam staat nu een groot vraagteken voor het beslissende Champions League-duel morgen met Valencia. Ajax moet minimaal een gelijkspel uit het vuur slepen, om zeker te zijn van de volgende ronde.

Volgens De Telegraaf wordt het meespelen van de doelman een race tegen de klok. Staat Onana toch onder de lat, dan is het de vraag of hij honderd procent fit is. Hetzelfde geldt overigens voor Valencia-keeper Jasper Cillessen die zaterdag geblesseerd uitviel.

Ten Hag kan tegen Valencia sowieso niet beschikken over Zakaria Labyad en David Neres zij zijn beiden langdurig geblesseerd. Over de inzetbaarheid van Quincy Promes bestaat nog onduidelijkheid, ook hij kampt met een spierblessure.

Ten Hag geeft maandag om 15.15 uur een persconferentie. Ajax traint vanaf 16.00 uur op sportcomplex De Toekomst, wellicht met Onana en Promes.

VIDEO - 'De warming-up van Ajax is niet normaal!'

'De warming-up van Ajax is niet normaal!'
1:02
'De warming-up van Ajax is niet normaal!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd