Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord vist achter het net: Szymański op laatste moment naar Fenerbahçe

Feyenoord vist achter het net: Szymański op laatste moment naar Fenerbahçe

Unspecified

12 juli 2023, 20:28

Het leek er even op dat Feyenoord definitief een deal had gesloten met Sebastian Szymanski, maar nu heeft de Poolse middenvelder er toch voor gekozen om zijn loopbaan voort te zetten bij Fenerbahçe

Het afgelopen seizoen kwam de 24-jarige international op huurbasis uit voor Feyenoord en afgelopen week leek het er dan ook op dat een deal om nog langer bij de Rotterdammers te blijven niet ver weg zou zijn. Naar verluidt lag er al een aanbod klaar, waar Szymański alleen nog akkoord voor hoeft te geven. Echter zijn de kaarten nu weer opnieuw geschud. Desondanks heeft Szymanski nu toch voor Fenerbahçe gekozen. De Turkse topclub zou 14 miljoen euro voor hem hebben betaald.

'Feyenoord, bedankt voor alles

"Feyenoord, bedankt voor alles", schrijft Szymanski in een afscheidsboodschap die op de officiële kanalen van Feyenoord is verschenen. "We hebben samen prachtige momenten beleefd, die ik nooit zal vergeten. Ik ben erg trots dat ik voor deze club heb mogen spelen en kampioen van Nederland ben geworden."

De middenvelder richt zich ook tot zijn oude ploeggenoten. "Bedankt voor elke dag die we samen hebben doorgebracht, op en buiten het veld. Ik zal voor jullie blijven duimen en jullie blijven volgen. Dit team verdient het beste. Ontzettend bedankt en tot ziens."

Szymański was het afgelopen seizoen enorm belangrijk in het spel van Feyenoord en met name door zijn specialiteiten in het druk zetten. In totaal speelde de Pool dan ook 40 wedstrijden voor de Rotterdamse club, waarin hij tien keer wist te scoren, en zeven keer een assist wist te geven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd