Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verwelkomt nieuwe aanwinsten met traditionele helikopterlanding

Feyenoord verwelkomt nieuwe aanwinsten met traditionele helikopterlanding

Unspecified

16 juli 2023, 17:44

Op de jaarlijkse Open Dag van Feyenoord, was het een prachtige dag voor veel enthousiaste (jonge) Feyenoord-fans. Zoals gebruikelijk stapten de nieuwe spelers volgens traditie uit de helikopter.

Dit jaar waren het Ramiz Zerrouki (afkomstig van FC Twente), Thomas van den Belt en Thomas Beelen (beiden van PEC Zwolle) en Yankuba Minteh (gehuurd van Newcastle United) die van Barendrecht naar Rotterdam vlogen. De helikopter landde in het midden van de Kuip, waar de spelers hartelijk werden ontvangen.

Tijdens een interview met ESPN sprak nieuwkomer Thomas Beelen over de helikoptervlucht: "Het is echt iets bijzonders. Zo'n ervaring maak je alleen hier mee. Vanuit de lucht kon ik de stad op een prachtige manier zien. Het was leuk om het stadion van bovenaf te bekijken. Ik denk dat niemand echt bang was. We hebben er wel over gesproken, maar ik heb gehoord dat niemand angstig was voor de vlucht."

Naast de helikoptervlucht werden op de Open Dag ook de (voorlopige) staf en spelersgroep voor het nieuwe seizoen aan het publiek voorgesteld. Het was een geweldige gelegenheid voor de fans om de nieuwe aanwinsten van dichtbij te bewonderen en zich te verheugen op het komende voetbalseizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd