Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord in gesprek met Manchester United over groot talent'

'Feyenoord in gesprek met Manchester United over groot talent'

Unspecified

28 aug 2021, 17:15

Feyenoord is in de zoektocht naar een aanvallende impuls uitgekomen bij Manchester United, dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Het zou gaan om het grote talent Amad Diallo, die eerder al vlieguren maakte in het eerste elftal van The Red Devils.

Diallo is een 19-jarige Ivoriaan die afgelopen januari door Manchester werd overgenomen van het Italiaanse Atalanta Bergamo voor ruim €21 miljoen. Sindsdien speelt hij, door de brede selectie van trainer Ole Solskjaer, voornamelijk zijn wedstrijden voor het belofteteam. De jongeling heeft echter al wel mogen ruiken aan het hoge niveau en speelde tot nu toe 3 wedstrijden in de Premier League en 4 in de Europa League. Hij scoorde zijn eerste en voorlopig laatste doelpunt voor de grootmacht in de Europa League-wedstrijd tegen AC Milan.

Feyenoord zou de aanvaller naar verluid kunnen aantrekken op huurbasis. Naast de Rotterdammers zijn er meerdere gegadigden voor Diallo. Zo zouden onder andere clubs uit de Premier League en Bundesliga hebben geïnformeerd bij United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd