Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord gaat voor komst van Arnaut Danjuma'

'Feyenoord gaat voor komst van Arnaut Danjuma'

Unspecified

9 juli 2023, 23:42

Feyenoord gaat een poging wagen om Arnaut Danjuma voor één seizoen te huren van Villarreal. Dat meldt De Telegraaf zondagavond. De Rotterdammers zien in Danjuma de geschikte opvolger van Oussama Idrissi, die afgelopen seizoen werd gehuurd van Sevilla. 

Volgens De Telegraaf wil Feyenoord ver gaan voor een tijdelijke komst van Danjuma. De aanvaller verdient een miljoenensalaris en de Rotterdammers willen hem daarin tegemoet komen. Trainer Arne Slot is gecharmeerd van Danjuma en ziet in hem de aanvaller die perfect in zijn plaatje past.

Feyenoord weet dat het moet concurreren met clubs uit de topcompetities in Europa, maar weet dat Danjuma zich onder meer weer in de kijker wil spelen van het Nederlands elftal voor het EK van volgend jaar zomer in het vooruitzicht.

Tottenham Hotspur heeft onlangs nog afscheid genomen van Oranje-international Danjuma. De 26-jarige aanvaller werd gehuurd van Villarreal, waar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2026.

Tottenham legde Danjuma in januari vast tot het einde van het seizoen. De buitenspeler kwam tot twaalf wedstrijden en tekende voor twee treffers. In Nederland speelde hij eerder voor Jong PSV en NEC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd