Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord ergert zich aan handelswijze Slot en gaat het keihard spelen met Tottenham'

'Feyenoord ergert zich aan handelswijze Slot en gaat het keihard spelen met Tottenham'

Unspecified

22 mei 2023, 14:22

Slot moet uiterlijk woensdag laten weten of hij vertrekt bij Feyenoord of langer blijft in Rotterdam, zo meldt Voetbal International.

Arne Slot is momenteel in gesprek met Tottenham Hotspur FC en zou op pole position staan om de nieuwe manager te worden van de Londenaren. Daar zal deze week nog over gesproken worden met Rafaela Pimenta, de zaakwaarnemer van de Feyenoord-coach. Ook zal in dat gesprek een verbeterde aanbieding van Feyenoord ter sprake komen.

De zaakwaarnemer spreekt woensdag met algemeen directeur Dennis te Kloese en huisadvocaat Joris van Benthem over de toekomst van Slot. De houding van Pimenta zou echter voor irritatie zorgen bij de Rotterdammers. Feyenoord zou meerdere signalen hebben gekregen vanuit de transfermarkt dat Pimenta de succescoach nadrukkelijk in de etalage heeft gezet. Feyenoord zou meerdere malen de vraag hebben gehad of Slot inderdaad beschikbaar is. Het is echter onduidelijk of de coach daar zelf ook van wist.

Ook de uitspraken van Slot zelf wekken ergernis op bij de club uit Rotterdam. Dit omdat hij heeft gezegd dat er nou eenmaal clubs zijn met wie hij wil spreken en daarom een vertrek bij Feyenoord niet uitsluit. De Rotterdammers hopen echter met een miljoenenbod Slot langer in Rotterdam te houden. Mocht dat niet lukken, dan laat Feyenoord weten het keihard te spelen met Tottenham. De club geeft aan dat er geen financiële noodzaak is om het eerste bod van de club uit Noord-Londen te accepteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd