Terug

Volg Vandaag Inside

FC Groningen heeft eindelijk weer voorraad shirts na Robben-mania

FC Groningen heeft eindelijk weer voorraad shirts na Robben-mania

Unspecified

30 okt 2020, 16:37

De supporters van FC Groningen moesten er lang op wachten, maar ze kunnen weer shirts kopen van hun favoriete club. Groningen was in de zomer binnen twee weken door de voorraad voor het hele jaar heen nadat de club de terugkeer van Arjen Robben had aangekondigd. Vrijdag arriveerde dan eindelijk een nieuwe levering.

FC Groningen onthulde op 27 juni dat Robben zijn rentree zou gaan maken bij de club waar hij ooit doorbrak, een jaar nadat hij een punt had gezet achter zijn voetbalcarrière. Het nieuws leidde niet alleen tot een run op seizoenkaarten, maar ook tot topdrukte in de fanshop. De groen-witte thuisshirts van Groningen met daarop het rugnummer 10 en de naam van Robben waren binnen twee weken uitverkocht.

Nog altijd is de vraag naar shirts hoog. Veel supporters plaatsten de afgelopen weken al een bestelling. Zij ontvangen komende maand hun shirtje. Zowel in de webshop als de fanshop is het shirt nu weer te koop.

De supporters hebben Robben nog weinig zien spelen in het groen-wit. De 36-jarige aanvaller viel geblesseerd uit tijdens de openingswedstrijd tegen PSV en kwam onlangs alleen even als invaller in actie tegen FC Utrecht. Vanwege fysieke klachten ontbreekt Robben ook zaterdag tegen VVV-Venlo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd