Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Barcelona wil Agüero naar Spanje halen'

'FC Barcelona wil Agüero naar Spanje halen'

Unspecified

14 jan 2021, 11:39

Sergio Agüero staat in de belangstelling van FC Barcelona. De club wil de aanvaller komende zomer naar Barcelona halen, zo meldt The Sun.

FC Barcelona, dat niet de financiële ruimte heeft om grote aankopen te doen, ziet in Agüero een goede optie om de aanvalslinie te versterken. De spits heeft een aflopend contract bij Manchester City en is vrij om te praten met andere clubs. De 32-jarige Argentijn hoopt nog altijd op een contractverlenging maar krijgt niks cadeau, zo vertelde City-trainer Pep Guardiola eerder. 'Sergio moet als iedere andere speler laten zien dat hij een nieuw contract verdient. Dat doet hij door goed te spelen en doelpunten te maken', aldus de Spaanse trainer.

Agüero deed woensdag niet mee in het gewonnen Premier League-duel met Brighton (1-0). De aanvaller verblijft nog in afzondering nadat hij in nauw contact was gekomen met een persoon die positief testte op het coronavirus. Daardoor miste de Argentijn afgelopen zondag al de bekerwedstrijd tegen Birmingham City (3-0). Volgens Guardiola keert hij pas terug als hij een dag of tien in thuisisolatie heeft gezeten.

Agüero speelt al vanaf 2011 bij Manchester City. De Argentijn vierde vier landstitels bij City en is clubtopscorer aller tijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd